VASN gaat online verder | cursusaanbod voorjaar/zomer 2020

Ten eerste hopen wij dat u allen nog in goede gezondheid bent en dit ook blijft. Het is een bijzondere tijd. De huidige situatie en ontwikkelingen dwingen ons opnieuw te kijken naar onze aanpak als het gaat om het organiseren van bijeenkomsten. Sociale isolatie behoort helaas tot de huidige nieuwe werkelijkheid en maakt op locatie bij elkaar komen op dit moment niet mogelijk. Om onze leden te blijven faciliteren blijven we zoeken naar nieuwe manieren om de planning van 2020 zoveel mogelijk te continueren en het mogelijk te maken om uw studiepunten te behalen. Graag brengen we u op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.

In de afgelopen weken zijn we druk geweest met het vorm geven van de Beroepsopleiding. Vanwege de corona-crisis hebben we helaas de bijeenkomsten op locatie moeten staken. Met behulp van de docenten en de cursisten is het gelukt om de verdere afronding van de opleiding virtueel vorm te geven. De eerste virtuele bijeenkomst zal al plaatsvinden op vrijdag 8 mei.

Doordat de maatregelen wederom verlengd zijn, heeft de commissie Onderwijs besloten ook de cursus van 11 juni niet fysiek, maar online te organiseren. En dit gaan wij doen in twee delen; in de ochtend van 11 en 25 juni 2020. Noteert u deze nieuwe data alvast in uw agenda!
De sprekers blijven dezelfde, alleen brengen zij hun informatie virtueel over. Er wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van deze dagen. Zodra meer details bekend zijn, informeren wij u verder. Uiteraard verdient u ook gewoon VASN-punten met het volgen van de webinars, waarvoor u zich binnenkort online kunt aanmelden.

Share